DEBAG foutcode Er04

Wanneer er toch iets mis gaat met een DEBAG broodoven, geeft de machine zelf heel wat informatie. Op het display verschijnt dan een waarschuwingsbericht of foutcode, zoals Er04. Hieronder verduidelijken we de betekenis van deze melding, hoe je ze best oplost en mogelijke manieren om ze te voorkomen.

Betekenis van DEBAG foutcode Er04

Geeft jouw Dila broodoven van DEBAG een kort geluidssignaal en vervolgens de foutcode Er04? Dan is het helaas niet meteen mogelijk om te zeggen wat er mis is met jouw toestel. Onder deze melding vallen namelijk heel wat mogelijke defecten. Contacteer daarom onmiddellijk D’Heldt. Een van onze techniekers bekijkt het probleem zo snel mogelijk ter plaatse en lost het voor je op.

DEBAG foutcode Er04 voorkomen

Foutcode Er04 wijst op heel wat potentiële mankementen. Er is dan ook niet één specifieke remedie om deze melding te vermijden. Voor een optimale werking en een langere levensduur van je bakkerijmachines raden we je sowieso aan om ze te onderhouden zoals het hoort. Maak ze dagelijks schoon, laat regelmatig het reinigingsprogramma draaien en controleer ze minstens wekelijks op beschadigingen of slijtage.

Verder houd je je machines in topconditie door minstens één keer per jaar onze techniekers in te schakelen voor een preventief onderhoud. Deze service houdt onder meer een grondige reiniging en ontkalking van je toestel in. Daarnaast vervangen we onderdelen die je problemen dreigen te bezorgen, indien dat nodig is.

Heb je geen foutcode Er04, maar een andere melding op het display? Bekijk ons overzicht van DEBAG foutcodes, met uitleg én oplossingen van alle waarschuwingsberichten (Hint messages of H-codes) en foutmeldingen (Error messages of Er-codes).

expert Debag foutcodes

D’Heldt, jouw expert in DEBAG foutcodes

D’Heldt heeft meer dan 60 jaar ervaring met industriële voedingsmachines. Er is dan ook geen storing, waarschuwingsbericht of foutcode die geheimen heeft voor onze professionele techniekers. Problemen of storingen met je DEBAG broodoven? Contacteer ons, we zorgen voor de oplossing.

Voeg  300,00 toe voor gratis verzending
Your Cart Is Empty

Check out our shop to see what's available